Boucart Medical, onze waarden, ons DNA

Een eenvoudige filosofie : « kwaliteit is onze verplichting, service onze missie»

Boucart Medical’s enige doel is artsen helpen hun performantie te verbeteren.

Daarom onderhoudt Boucart Medical nauwe relaties met zowel het medisch korps als zijn leveranciers. Door een kwalitatieve relatie met KOL’s  ontsaat een partnerschap met universitaire ziekenhuizen voor de evaluatie van nieuwe producten.

Boucart Medical maakt geen compromissen op het vlak van kwaliteit van de voorgestelde uitrusting en stuwt zijn visie op service steeds voorwaarts als leider in zijn vakgebied.

Onze waarden, ons DNA

Boucart Medical werd in 1991 opgericht door Brigitte Boucart. De onderneming was toen gericht op het herstellen van endoscopisch materiaal. Deze oriëntatie stelde Brigitte Boucart in de mogelijkheid diepe kennis te verwerven over endoscopisch materiaal, een relatie uit te bouwen met dokters en leveranciers en  zodoende verwierf zij op deze manier naam  als « de partner die oplossingen vindt »!

Vandaag is Boucart Medical de referentie voor medische uitrusting

Sindsdien is Boucart Medical de geprefereerde verdeler van endoscopisch, chirurgische en functioneel onderzoeksmateriaal in België en Luxemburg.

Meer dan 20 wereldwijd gereputeerde leveranciers hebben ons gekozen om hen in België en GH Luxemburg te vertegenwoordigen. Meer dan 240 ziekenhuizen maken gebruik van onze kwaliteitsvolle diensten.

leader